06 - 17 60 65 05

Woningontruiming Dordrecht

Als u door omstandigheden niet in staat of in de mogelijkheid bent om uw woning zelf te ontruimen dan helpt de Leegruimer u graag verder. De oorzaak van een ontruiming kan een echtscheiding of overlijden zijn maar ook kan het zijn dat u moet verhuizen naar een verpleeghuis of seniorenwoning. In dat geval doet u er goed aan om een professioneel bedrijf in de arm te nemen die al uw zorgen van de ontruiming uit handen neemt. De Leegruimer werkt regionaal, dus komt uit uw regio! U kunt ons inschakelen voor een woningontruiming in Dordrecht (Dubbeldam, Stadspolders, Sterrenburg, Krispijn, Wielwijk, Crabbehof, Zuidhoven, ...) en alle omliggende plaatsen zoals Zwijndrecht, Barendrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Hardinxveld, Sliedrecht.

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven zoals: notarissen, uitvaart maatschappijen, woningbouwverenigingen of bijvoorbeeld deurwaarders. Lees meer over hoe wij werken.

De Leegruimer verzorgt uw woningontruiming in Dordrecht:

 

john

John komt persoonlijk bij u langs in Dordrecht

John van Ballegooijen bespreekt met u welke goederen verhuisd moeten worden, welke inventaris eventueel wordt opgekocht en of er herstelwerkzaamheden zijn.
Wij doen u een aanbieding voor het afhandelen van de gehele woningontruiming.

Na uw akkoord zullen wij het traject van de ontruiming in plannen op de door u bepaalde dag.

Woningontruiming Dordrecht? Bel ons: 06 - 17 60 65 05

 

Gratis offerte aanvragen

De Leegruimer is een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf, gevestigd in Zwijndrecht en komt graag bij u langs in Dordrecht.

06 - 17 60 65 05

 KvK 59836288
 IBAN nl 62 rabo 0306794128

 Copyright 2016 de Leegruimer